Σελίδες

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η ΟΝΝΕΔ ΘΗΒΑΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΕΜΜ-MEGA

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Κόμμα Ελλήνων Β. Ηπείρου «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» (ΕΕΜΜ-MEGA) την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, για την παρουσίαση και συζήτηση των προβλημάτων τα οποία ταλανίζουν το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό καθώς και του Πλαισίου Αιτημάτων.


 Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ομιλητών στις οποίες τέθηκαν επί τάπητος σημαντικά ζητήματα με κυριότερα το ιδιοκτησιακό, την ελληνική Παιδεία, την ταλαιπωρία που υφίστανται οι ομογενείς από την γραφειοκρατία του ελληνικού κράτους για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας, καθώς και την συνταξιοδότηση από τον ΟΓΑ.

Το Βορειοηπειρωτικό είναι ένα από τα ουσιαστικότερα ζητήματα της χώρας, το οποίο χρήζει άμεσης προσοχής, ανάλυσης και μελέτης. Είναι γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν οι απαιτούμενες ενέργειες στην κατεύθυνση της άμεσης επίλυσης του ζητήματος. Απαραίτητη κρίνεται λοιπόν η χάραξη μιας ενιαίας και αδιαίρετης πολιτικής από μέρους των εκπροσώπων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, έτσι ώστε με την στήριξη του ελληνικού κράτους περιοχή οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν δικαίωμα στην ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο τους.

Στην ημερίδα εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας παρευρέθησαν ο Γραμματέας Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων Χρήστος Γιάνναρης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Βορειοηπειρωτών Γιώργος Κώττης, εκπρόσωποι βουλευτών καθώς και μέλη της ΟΝΝΕΔ Θήβας-Βοιωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.