Σελίδες

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση ΝΕΒ - από τις 24 γραμμές, μόλις 2 γράφει για την υπαλληλική ιδιότητα του προέδρου της υπό τον Ξέρρα


Η "Νεολαία Βορειοηπειρωτών" καταγγέλλει τους ψευδείς και άκρως συκοφαντικούς ισχυρισμούς της εθνικιστικής οργάνωσης "ΕρυθρόμαυρηΔΗΛΩΣΗ    "Νε.Β"
Η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» καταγγέλλει ως ψευδή, αναληθή και άκρως συκοφαντικά όλους τους ισχυρισμούς της εθνικιστικής οργάνωσης «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», διά των οποίων εκτοξεύουν λασπολογία,  αβάσιμες και ανυπόστατες «κατηγορίες» σε βάρος του σωματείου μας, με μοναδικό σκοπό την εκμηδένιση των αγώνων μας για την προάσπιση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας.
Πρόκειται για κατασκευάσματα και παιχνίδια πολιτικής λασπολογίας που δεν σχετίζονται με την ανάδειξη των δήθεν καταγγελλομένων «εγκλημάτων κατά της εθνικής κυριαρχίας της Αλβανίας».
Πρόκειται για ανέντιμες μεθοδεύσεις πρόκλησης σύγχυσης της κοινότητάς μας καθώς και για μία προσπάθεια αναίρεσης και αμφισβήτησης όλων των προσπαθειών και των αγώνων της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» στην στήριξη και ανάδειξη των ζητημάτων της ελληνικής μειονότητας και της προαγωγής  των δικαιωμάτων της, με συστηματικές παραμορφώσεις αυτών.

Ο στόχος των συκοφαντικών αυτών ισχυρισμών σε βάρος του σωματείου μας και του Προέδρου μας, είναι ένας :
Να επηρεάσουν γνώμες και να διαμορφώσουν συνειδήσεις προς την κατεύθυνση των πολιτικών τους φιλοδοξιών ενόψει μάλιστα της προεκλογικής περιόδου.
Τέλος καταγγέλλουμε τα όσα αναφέρονται στο πρόσωπο του Προέδρου μας Θεοφάνη Καλυβιώτη ως ψευδή, συκοφαντικά και άκρως δυσφημιστικά για το πρόσωπό του.
Ο Πρόεδρος μας
-Ουδεμία σχέση είχε και έχει με εθνικιστικές ή ναζιστικές οργανώσεις καθώς και με σκοτεινές και εξτρεμιστικές δραστηριότητες
-Ουδέποτε υπήρξε μέλος ή ηγέτης εθνικής οργάνωσης για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου
-Ουδέποτε υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής ούτε και κάποιας ναζιστικής οργάνωσης
-Ουδέποτε έχει ιδρύσει ή συμπράξει στην ίδρυση κάποιου ναζιστικού παραρτήματος στην Αλβανία ούτε και της Χρυσής Αυγής.
Αντιθέτως υπήρξε και υπάρχει πάντα στην πρώτη γραμμή, δίδοντας τον αξιοπρεπή αγώνα του για την προάσπιση και περιφρούρηση των δικαιωμάτων της Ελληνικής Μειονότητας καθώς και όλων των  ζητημάτων που αφορούν την κοινότητά μας. To γεγονός ότι ο Πρόεδρός μας είναι σύμβουλος του Έλληνα Υπουργού Εργασίας Σπ. Ξέρα στην Αλβανία,  δεν μπορεί να στηρίξει καμία μομφή και αμφισβήτηση ως προς την προσφορά του και ενασχόλησή του με τα κοινά.  

Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.