Σελίδες

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Άρχισαν τα προεκλογικά παζάρια και στη Βραχογοραντζή


Εκτός από τις υποθέσεις που έρχονται από το παρελθόν, όπως των μπέηδων που διεκδικούν τα χωράφια της Βραχογοραντζής, οι κάτοικοι του χωριού έχουν και τις υποθέσεις για το... μέλλον.
Έμειναν λιγότεροι από δύο μήνες για τις βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία και οι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων που θα κατέβουν στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου κυριολεκτικά «τα δίνουν όλα»!
Ο επί 16 συνεχόμενα έτη βουλευτής της περιοχής Βαγγέλης Τάβος (φωτο), που θα είναι υποψήφιος στις 23 Ιουνίου με το LSI του Ιλίρ Μέτα, μετά τον δρόμο του Λόγγου Άνω Δρόπολης, έδωσε λεφτά από τον προσωπικό του λογαριασμό για να ασφαλτοστρωθεί και ο δρόμος της Βραχογοραντζής. Να σημειώσουμε ότι ήδη ο κ. Τάβος εδώ και δύο μήνες διοργανώνει συνεστιάσεις (κοινώς φαγοπότια) στα χωριά της Δρόπολης, συσπειρώνοντας τους ψηφοφόρους που είχε τόσα χρόνια ως στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Όμως και το ΣΚ δεν είναι καθόλου αμέτοχο αφού κατεβάζει στο Αργυρόκαστρο τον πρώην υπουργό Αναστάση Αγγελή, ο οποίος έχει οργανώσει εξ αρχής όλα τα παραρτήματα του κόμματος στα ελληνικά μειονοτικά χωριά του νομού. Η υπόσχεση του για την Βραχογορατζή, εφόσον εκλεγεί βουλευτής, είναι η ανακατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού που είναι ερειπωμένο.
Σε αναμονή λοιπόν των «προσφορών» ή υποσχέσεων των υποψηφίων και των άλλων κομμάτων, οι Βραχογοραντζινοί αλλά και όλοι οι Έλληνες της Β. Ηπείρου ενόψει των εκλογών του Ιουνίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.