Σελίδες

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ψυχραιμία αδέρφια!!!


Δεν φτάνει που το προεκλογικό τους πρόγραμμα στηρίζεται μόνο στην προπαγάνδα κατά του ΜΕΓΚΑ, τα μπλογκ που στηρίζουν την εκλογή του κ. Ντούλε στην Αυλώνα άρχισαν τις ύβρεις κατά των πολιτικών τους αντιπάλων δείγμα τις έλλειψης ψυχραιμίας, πιθανόν λόγο της χαμηλής ανταπόκρισης που βρίσκει ο κ. Ντούλες στα χωριά του Βούρκου και των Ριζών.
Στις προηγούμενες τοπικές εκλογές θυμόμαστε το deropoli.com να επικαλείται το υψηλό μορφωτικό επίπεδο των Δροπολιτών. Φαίνεται δεν έχει την ίδια άποψη για τους έλληνες κατοίκους της περιφέρειας Αυλώνας και είπαν να αλλάξουν γλώσσα γιατί οι «μπέηδες» (βλέπε έπαρχοι) που στηρίζεται για την εκλογή του ο κ. Ντούλες,δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και είπαν να αναλάβουν δράση οι «αγάδες» από το Αργυρόκαστρο. Οι εκκλήσεις του Χρ, Καίση «ψηφίστε τον γιατί δε θα με βάλει ξανά υποψήφιο» όχι μόνο δεν πιάνουν τόπο αλλά φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα, ο άλλος ο Καίσης του Μεσοποτάμου λέει πως «ο Κίτσος είναι παιδί του τόπου και δεν μπορώ να βγω εναντίων της θέλησης των ψηφοφόρων μου», ο Καλτσούνης της Δίβρης είναι σχεδόν αδιάφορος, ο Σπύρος της Φοινίκης βλέπει τους υποστηρικτές του να επιστρέφουν στη γκαντιμή τους δηλαδή άλλοι για Ράμα και άλλοι για Μάλαι και ο Ηρώδης της Λιβαδειάς που χρησιμοποιεί επιχειρήματα που δεν πείθουν ούτε τον ίδιο φαίνεται να το παλεύει μόνος του με το Λάκη Γκούτσο.

Παρόλο που το Μεγκα επιχείρησε να βάλει στην προεκλογική ατζέντα θέματα που αφορούν τον ΕΕΜ, όπως με τα δέκα σημεία για την προεκλογική συμμαχία με το ΔΚ, μέχρι τώρα αγωνίζονται μόνο από το διαδίκτυο απαντώντας με ανάλογο τρόπο , κάνοντας τους αλβανούς και τα άλλα μικρά κόμματα των συμμαχιών να τρίβουν τα χέρια από χαρά!!!

Ξεπερνώντας κάθε όριο ανθρώπινης συμπεριφοράς, η «πατριωτική» σελίδα deropoli.com έχει για λεζάντα στη φωτογραφία του κ. Χριστάκι Κίτσου την εξής φράση: «Σας λέει τίποτα αυτή η φάτσα;» Ναι, εμάς μας λέει «κυριοι», είναι ένας έλληνας συμπατριώτης μας που ζει αξιοπρεπώς με την οικογένεια του στους Αγίους Σαράντα, έχει δύο παιδιά που πάνε στο δημόσιο ελληνικό σχολείο της πόλης και ενδεχόμενος θα κληθεί να τους εξηγήσει για τις μπουρδες που γράφετε. Δεν είχε την «τύχη» άλλων που έχουν πολλά έσοδα πουλώντας πατριωτισμό και μπορούν να δώσουν περισσότερα στα παιδιά τους, στέλνοντας τα στα Γιάννενα πχ.

borioipirotis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.