Σελίδες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Κάντε πέρα τον «στρατάρχη» της στρατιάς του πουθενά!

του Π. Τσακίρη


Εκπαιδευτική, στους Αγίους Σαράντα, διηγήθηκε τον πόνο της, καθώς μετέφραζε το μάθημα του γιου της από την αλβανική στην ελληνική λόγω έλλειψης μαθητικού εγχειριδίου, πώς κανείς δεν τους νοιάζεται. Σαν σε κρυφό σχολείο εργαζόμαστε. Οι πολιτικοί μας άχνα. Μας έδειξε το εγχειρίδιο Ιστορίας με προσβλητικά εθνικά κείμενα διδασκαλίας, μεταφρασμένο από τον πρώην πρόεδρο της Ομόνοιας Γ. Γιάννη! Τα τσεπώθηκε, μας πούλησε ο καημενούλης. Ο ίδιος ο Ντούλες που ευαγγελίζεται πώς «κόπτεται» για τα ανθρώπινα δικαιώματα την οικογένειά του τη ζει στα Γιάννενα. 

Καταγγελίες ανάγνωσης υποκρισίας, για καίριες ευθύνες, της φερόμενης πολιτικής ηγεσίας του ομονοιοκεαδίτικου Ανώτατου Σοβιέτ. Πράγματι ο κ. Ντούλες «κόπτεται», με την καλά αμοιβώμενη ομάδα, έχοντας πίσω του επιχειρηματικά συμφέροντα, «οργώνει» τα χωριά του Βούρκου και Ριζών πουλώντας παραμύθι εθνικής κορώνας να ψηφίσουν την Ομόνοια (όχι τον ίδιο αλλά την καρέκλα του) στις εκλογές τις 23 Ιουνίου. 
Οι ψηφοφόροι αναρωτιούνται, γιατί δεν πάει στη γενέτειρά του τη Δερόπολη να διεκδικήσει την ψήφο;! Απλά πράγματα. Εκεί τον καταμέτρησαν, του έδειξαν κόκκινη κάρτα, σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.



Ούτε στο Βούρκο και Ριζά ψηφίστηκε. Ας δημοσιεύσουν καταστάσεις και επαληθεύεται. Εκλέγεται δια της κλεπταποδοχής, με φόρμουλα Ντούσκου 1, Ντούσκου 2, κ.ο.κ. 

Τον μπάζουν στη Βουλή από τα παράθυρα, παζάρια συμφερόντων των δύο κομμάτων εξουσίας! Αυτό σημαίνει δεσμεύσεις έναντι των αφεντικών. Σημαίνει καρέκλες για τον ίδιο, τους παρατρεχάμενους διαρκείας, ξεπούλημα του τόπου. Αυτό αποτελεί πλέον απαράλλαχτη πραγματικότητα. Η συρρίκνωση του ελληνισμού, η πληθυσμιακή αλλοίωση, της δημόσιας παιδείας και η αντικατάσταση της υφιστάμενης με σχολεία μαμούθ των ΜΚΟ, η απογύμνωση των Ελλήνων από ακίνητες περιουσίες με το Οθωμανικό δίκαιο, η κατάφορη υποβάθμιση του θεσμού του έπαρχου αντικαθιστώντας το στελεχιακό ιστό με τους απίθανους αγράμματους, τη στρατιά των υποτονικών πουθενάδων, οι στημένες συνδιασκέψεις σε Ομόνοια – ΚΕΑΔ, αποτελούν τα εφικτά πολιτικά πλεονεκτήματα του κ. Ντούλε! 

Ποια Ομόνοια επικαλείται;! Τα συντρίμμια, τα ερείπια;! Με το λαϊκίστικο έναυσμα προσπαθεί να αγγίξει τον πατριωτισμό του ελληνισμού στο Βούρκο και Ριζά;! Είναι βαθιά νυχτωμένος. Όσο να προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα οι αναστημένοι σκελετοί της πάλαι ποτέ ασύγγνωστης χλεύης, κατάπτυστοι υβριστές, προϊόντα του διαρκούς κατεστημένου του βαθέως αλβανικού κράτους στη μειονότητα, τύπου Κίκη, Μπέτση, Γιάννη, η μοιραία ιστοσελίδα Δερόπολη, κατά του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, του άφθαρτου, ευγενέστατου πρόεδρου Χ. Κίτσου, δεν συγκαλύπτουν την υποκρισία, τις ενοχές, τις ευθύνες, έναντι του τόπου. 
Αυτό το κενό ήρθε να καλύψει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, με το πρόγραμμά του, τις πολιτικές προτάσεις, οι οποίες εκφράζουν, την καθημερινότητα, τους πόθους, του ελληνισμού στο χώρο.
Ο Ντούλες ζητιανεύει την ψήφο της καρέκλας, καλοπέρασης της οικογένειας του στα Γιάννενα ή Τίρανα, του βολέματος της στρατιάς του πουθενά, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ο Χ. Κίτσος προτείνει την επίλυση των προβλημάτων, διότι ζει, εργάζεται δίπλα τους, δεν είναι εμφύτευμα συμφερόντων ή απεσταλμένος.


Ο Ντούλες μετέτρεψε το χώρο σε εταιρεία συμφερόντων, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ μάχεται για την προκοπή και ευημερία των συμπατριωτών στο Βούρκο και Ριζά, την ειρηνική συνύπαρξη με ετερογενείς κοινωνικές ομάδες.
Κάντε, λοιπόν, πέρα τον απίθανο φαρισαϊστή, το «στρατάρχη» της στρατιάς του πουθενά Ντούλε. Διώξτε τον «ευρωπαϊστή». Η Ευρώπη προσάραξε στο ΚΕΑΔ και την πουλημένη παραλία από το Μπολάνο στο Γυαλί ΧΙΜΑΡΑΣ! 

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ, ΡΙΖΩΝ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΝ Χ. ΚΙΤΣΙΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.