Σελίδες

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Αβάντα κυβέρνησης Σαμαρά στους αλβανούς κατσαπλιάδες!


Αβάντα κυβέρνησης Σαμαρά στους αλβανούς κατσαπλιάδες!

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί στην γειτονική Αλβανία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο πρώτος, συναντήθηκε με την Αλβανίδα ομόλογό του, στην οποία επισήμανε την βούληση της ελληνικής κυβέρνησης να στηρίξει με κάθε τρόπο την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας.

Ο κύριος Αβραμόπουλος, προέβη σε δηλώσεις οι οποίες περισσότερο προσομοιάζουν σε πολιτικό ο οποίος χτίζει το αρχηγικό του προφίλ, παρά σε υπουργό Εθνικής Άμυνας μιας χώρας, η οποία αντιμετωπίζει τις συνεχείς προκλήσεις και τον ανθελληνισμό της αλβανικής πλευράς. Την ώρα λοιπόν που Αλβανοί έκαιγαν την ελληνική σημαία στο κέντρο των Τιράνων, επιδεικνύοντας την «ευγνωμοσύνη» τους για τους λαθροεισβολείς συγγενείς τους που τρώνε ψωμί στην Ελλάδα και ανταποδίδοντας τα αλεπάλληλα δώρα της ελληνικής κυβέρνησης προς την Αλβανία, ο υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά δήλωνε: «έχουμε υποστηρίξει την ένταξη στο ΝΑΤΟ και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την πορεία προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Δεν μπορούμε να φανταστούμε την ΕΕ χωρίς χώρες όπως η Αλβανία»!


Ευτυχώς τα αστεία Αβραμόπουλου περιορίστηκαν σε αυτή την μυθικών διαστάσεων δήλωση, δίχως να προχωρήσει σε περαιτέρω ανάλυση της αλβανικής «συνεισφοράς» στον ευρωπαικό πολιτισμό. Συνέχισε, σε λιγότερο κωμικό τόνο, τονίζοντας πως «οι δύο χώρες πρέπει να εργαστούν μαζί σαν δύο προοδευτικές χώρες και πρόσθεσε ότι επειδή έχουν πολλά να προσφέρουν η μία στην άλλη, να ξεκινήσουν από την ενέργεια, την εκπαίδευση και τον τουρισμό»! Η αλβανική τεχνογνωσία και καινοτομία δηλαδή, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην πρόοδο της Ελλάδος στους τομείς της ενέργειας, της εκπαίδευσης και του τουρισμού, οπότε η συνεργασία των δύο χωρών θα κριθεί σωτήρια για την ελληνική πλευρά.

Όλα αυτά, την στιγμή κατά την οποία η αλβανική πολιτική ηγεσία εγείρει πια επίσημα και στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο ζήτημα Τσαμουριάς και αναγνώρισης από την Ελλάδα της υποτιθέμενης «γενοκτονίας» των Τσάμηδων, ενώ ταυτόχρονα οι μαθητές των αλβανικών σχολείων διδάσκονται πως τα σύνορα της «Μεγάλης Αλβανίας», φτάνουν μέχρι την Άρτα και την Πρέβεζα!

Είναι βέβαιο, πως η «αποφασιστικότητα» Αβραμόπουλου τρόμαξε τους κατσαπλιάδες, που επιβουλεύονται ελληνικά εδάφη και εκφράζουν τις επιδιώξεις τους όχι μέσω γραφικών αλβανών πολιτικών, αλλά δια της πολιτικής τους ηγεσίας στο σύνολο. Η κυβέρνηση Σαμαρά και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό, παραχωρώντας ανοιχτόχερα και δίχως ανταλλάγματα στήριξη στις διεθνείς βλέψεις ενός λαού, ο οποίος και επιδιώκει μια μικρότερη Ελλάδα και πανηγύριζε αποδίδοντας τιμές «εθνικού ήρωα» στον δολοφόνο Ελλήνων, Μάριον Κόλα. Οι εθνικές μειοδοσίες από την κυβέρνηση των ξενόδουλων συνεχίζονται απρόσκοπτα.

www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.