Σελίδες

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Μνημόσυνα για τον Μητροπολίτη Σεβαστιανό σε Αθήνα και Μολυβδοσκέπαστη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ) και η Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΣΦΕΒΑ), σας προσκαλούν στο ετήσιο μνημόσυνο του αοιδίμου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κυρού Σεβαστιανού, που θα τελεσθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων  (οδός Ασκληπιού 38, Αθήνα).


 19 χρόνια από την εκδημία του, τιμούμε τη μνήμη του ακρίτα Ιεράρχη και προμάχου των δικαίων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και ταυτόχρονα υποσχόμαστε συνέχιση του Αγώνα μέχρι την πλήρη κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των αδελφών μας.

Αθήνα, 8-12-2013
Τα Διοικητικά Συμβούλια
ΠΑ.ΣΥ.Β.Α.-ΣΦΕΒΑ


Να συμπληρώσουμε ότι επιμνημόσυνη δέηση για τον μακαριστό Μητροπολίτη Σεβαστιανό, θα ψαλλεί και στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Μολυβδοσκέπαστης, όπου και το ταπεινό μνήμα του Ιεράρχη, το πρωί της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, από τους σεβασμιότατους Μητροπολίτες Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέα και Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.