Σελίδες

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση στη Λάρισα την Κυριακή 9 Μαρτίου για την 100η επέτειο της ανακήρυξης της Αυτονομίας της Β. Ηπείρου

o-pyrros-2014Με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την ανακήρυξη  της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου τον Φεβρουάριο του 1914, ο σύνδεσμος βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας ''Ο ΠΥΡΡΟΣ'' και ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος ‘’ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ’’ διοργανώνουν από κοινού ανοικτή εκδήλωση στην Λάρισα. 
Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι. 
Kεντρικός ομιλητής θα είναι ο ηρωικός στα μάτια όλων των βορειοηπειρωτών και όχι μόνο, κ. Θεόδωρος Καμαρινός-Οικονόμου (πρώην Γενικός Πρόξενος Κορυτσάς). Θα ακολουθήσουν  χαιρετισμοί των εκπροσώπων των πατριωτικών και βορειοηπειρωτικών συλλόγων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση μνήμης. 
Πριν το πέρας της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας στις κεντρικές οδούς της πόλεως τόσο κατά της καταπάτησης των δικαίων της Βορείου Ηπείρου από την Αλβανία όσο και κατά της ανύπαρκτης εξωτερικής πολιτική της Αθήνας πάνω στο Βορειοηπειρωτικό ζήτημα.
    Ο ‘’ΠΥΡΡΟΣ’’ απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη του, στους φίλους της Βορείου Ηπείρου καθώς και σε όλους τους πατριωτικούς και βορειοηπειρωτικούς συλλόγους να παρευρεθούν  στην εκδήλωση. Μια εκδήλωση μνήμης και υπερηφάνειας για τους ήρωες μας και για την λαμπρή αγωνιστική τους διάθεση για λευτεριά. 

Ας δώσουμε όλοι  μαζί βροντερό παρών στο κάλεσμα της ιστορίας μας, ας τιμήσουμε τους ήρωες του αυτονομιακού αγώνα του 1914 με το κεφάλι ψηλά, γεμάτοι υπερηφάνεια.

Να μην λείψει κανείς!!!!!!!!!



Ζήτω η αυτόνομη Βόρειος Ήπειρος!
Δόξα και τιμή στους Αυτονομιακούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.