Σελίδες

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Εκλογές στον Σύνδεσμο Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ»

Ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ»  καλεί  όλα τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή  9  Μαρτίου. Η πορεία του συνδέσμου από την ‘’γέννηση’’ του πριν τρία χρόνια  μέχρι σήμερα υπήρξε λαμπρή καθώς ο σύνδεσμος εδραιώθηκε στην περιοχή της Θεσσαλίας και κατέβαλε τα μέγιστα για την ανάδειξη του Βορειοηπειρωτικού ζητήματος αλλά και για την προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς με την συμμετοχή του σε εκδηλώσεις τόσο εθνικού χαρακτήρα αλλα και πολιτιστικού.

Σε συνέχεια αυτής της προσπάθειας καλούμε όλους τους Bορειοηπειρώτες κυρίως του νέους  με καθαρά μυαλά, χωρίς σκοπιμότητες και με όραμα για τον τόπο τους να θέσουν τις υποψηφιότητες τους για το νέο διοικητικό συμβούλιο. Ακόμη καλούμε όλους τους Bορειοηπειρώτες οι οποίοι δεν είναι μέλη του συνδέσμου να εγγραφούν στα μητρώα και να πλαισιώσουν την συλλογική αυτή προσπάθεια.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών (ΚΕ.Λ.Ε.) Λορέντζου Μαβίλη 17Α και τα μέλη θα έχουν την δυνατότητα να υποστηρίξουν τους υποψηφίους της αρεσκείας τους από τις 9 το πρωί εως τις 7 το απόγευμα.
Υποβολή υποψηφιοτήτων εώς το βράδυ της  Παρασκευής  7 Μαρτίου 2014 στο 
Τηλ: 698 4278 351

Εκ της Εφορευτικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.