Σελίδες

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Βορειοηπειρώτη, η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων προσπαθεί να σε εξαπατήσει - Υποσχέσεις για επαναφορά συντάξεων ΟΓΑ τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου!

Του Αλέξανδρου Ζιούλη
Πολιτικού Επιστήμονα & Σύμβουλου Επικοινωνίας

Βορειοηπειρώτη,

Δυστυχώς ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός  έμαθε με το πιο σκληρό, με το πιο απάνθρωπο τρόπο τι θα πει Κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων! Οι «δεσμεύσεις» του Σαμαρά -του μεγαλοαστού, κατά την δήλωση του φίλου του Σαμαρά  και Γ.Γ της Κυβέρνησης του-  προς  το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό δυο μέρες (!!!) πριν τις ευρωεκλογές αποδεικνύονται ξανά μία απάτη. Μια απάτη που στόχο έχει την αρπαγή της ψήφου του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Με θράσος  χιλίων πιθήκων, οι μαριονέτες και τα παπαγαλάκια  του πρωθυπουργού, κάνουν πως ξέχασαν το φιάσκο της περασμένης εβδομάδας με την δήλωση του Σαμαρά από την Θεσσαλονίκη ότι αδίκησε τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό αλλά μας... «αγαπάει» δυο φορές.

Βορειοηπειρώτη, η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, των Αδώνιδων, των Βορίδηδων και των Βρούτσηδων υποτιμούν  τη νοημοσύνη σου. 

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή ντροπιαστική εξαγγελία και οι πανηγυρισμοί των παπαγάλων και των μαριονέτων τους, για επαναφορά της σύνταξης στους ανασφάλιστους υπερήλικες με «εντολή» του Σαμαρά όπως θεατρικά εξάγγειλε  το κομματικό στέλεχος της Ν.Δ και Διοικητικής του ΟΓΑ Ξ. Βεργίνης.


Μα πως μπορεί να γίνει με ‘’εντολή’’ Σαμαρά η επαναφορά της  σύνταξης στους υπέργηρους ομογενής, χωρίς προηγουμένως να αποσυρθούν οι διατάξεις του Νόμου ντροπή, 4093 του 2012, τον οποίο ψήφισαν οι βουλευτές της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου;

Δεν χρειάζονται επεξηγήσεις, γιατί επέλεξαν την σημερινή ημέρα για να προβούν στην εξαγγελία.

Η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων και τα κόμματα τους καταρρέουν. 

Καταρρέουν  οι Σαμαροβενιζέλοι και τώρα ‘’θυμήθηκαν’’ ότι σε αδίκησαν και ότι λεφτά υπάρχουν και για τους Έλληνες πολίτες της Βορείου Ηπείρου. Κι αυτό αφότου, με φασιστικό και με αντισυνταγματικό Νόμο, η Κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων κατάργησαν την πενιχρή σύνταξη μόνο για τους ανασφάλιστους υπέργηρους Έλληνες πολίτες της Βορείου Ηπείρου και τους Πόντιους.

Τώρα με θεατρινισμούς, θεωρώντας μας, προφανώς, κάφρους, κάνουν λόγο για επαναχορήγηση σύνταξης σε 22.000 υπερήλικες, ενώ την έχουν αποκόψει σε πάνω από 40.000 ομογενείς από τον Πόντο & την Βόρεια Ήπειρο.

Βορειοηπειρώτη, μην παρασέρνεσαι και μην γίνεσαι το εύκολο θύμα μια άπατης.
Προσπαθούν να σε εξαπατήσουν όπως έκαναν και στις εθνικές εκλογές του 2012 και μόλις υφάρπαξαν την ψήφο σου και αναρριχήθηκαν στην εξουσία -με ψεύτικες όπως αποδείχθηκε υποσχέσεις προς εσένα- έκαναν ακριβώς τα αντίθετα και απέδειξαν ότι όλα τα «θα» για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό που είχαν στο προεκλογικό τους πρόγραμμα ήταν μια απάτη για να κλέψουν την ψήφο σου.

Χρησιμοποίησαν την υφαρπαγμένη σου ψήφο εναντίον των παππούδων και των γιαγιάδων σου, καταργώντας φασιστικά με δικό τους φωτογραφικό και αντισυνταγματικό νόμο την σύνταξη στους ανασφάλιστους υπέργηρους. 

Έλληνα πολίτη της Βορείου Ηπείρου σε εξαπάτησαν και για δυο χρόνια ταπείνωσαν τον παππού και την γιαγιά σου, τον θείο και την θεία σου, εγκατέλειψαν την Βόρεια Ήπειρο στις ορέξεις των ισλαμοφασιστών Τιράνων. Πρέπει να δείξεις ότι έχεις αξιοπρέπεια και ότι δεν παρασέρνεσαι.

Αδελφέ Βορειοηπειρώτη, η Κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων προσπαθεί πάλι να σε εξαπατήσει. Τιμώρησε τους. Τιμώρησε την πατριδοκάπηλη κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων αλλά και τα ορφανά της αριστεράς του Στάλιν.

  Για ακόμη μια φορά λέμε «όχι» στην κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, στους αδίστακτους και ανήθικους κυβερνώντες!

Λέμε «όχι» και στο ΣΥΡΙΖΑ και σε όλους τους θαυμαστές της κομμουνιστικής δικτατορίας!


  Μαυρίζουμε λοιπόν τους φαύλους και τις μαριονέτες τους και δίνουμε το μήνυμά ότι θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματα μας και για την Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.