Σελίδες

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ο Έπαρχος Νταλιάνης και ο... λαός της Λιβαδειάς αποθέωσαν τον φονιά Ντίντι!

Δημιουργήθηκε το 1ο Αστυνομικό Τμήμα στην Βόρειο Ήπειρο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Στις 31 Μαίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Αστυνομικού τμήματος στην Επαρχία Λιβαδειάς, ως οικοδεσπότης ο Έπαρχος Λιβαδειάς υποδέχτηκε τον υπουργό Δημοσίας Τάξης Σαιμιρ Ταχιρη και τον Γενικό Διευθυντή Αστυνομίας Αρταν Ντιντι, παρών ήταν η Βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κοματος Λουιζα Τζουβανη Παπαθαναση ο Βουλευτής του ΚΕΑΔ Ανδρέας Μάρτος,ο Έπαρχος Φοινικης Σωκράτης Σπύρου, ο Έπαρχος Αλύκου Χρήστος Καίσης,o Έπαρχος Δίβρης Σωκράτης Καλτσούνης και η Δήμαρχος Κονίσπολης Μιμόζα Αράπη.
Τους χαιρετισμούς του έστειλε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Ευάγγελος Ντούλες , του οποίου οι παρεμβάσεις του ήταν πολύ σημαντικές για την υλοποίηση αυτού του έργου, απουσίαζε όμως γιατί βρισκόταν σε συνάντηση στα Τίρανα με τον οικουμενικό πατριάρχη κύριο Βαρθολομαίο.
Έργο πνοής και Ασφάλειας, χαρακτηρίστηκε το αστυνομικό τμήμα, καθώς ανοίγει νέες θέσεις εργασίας και προσφέρει Ασφάλεια. Ήταν μία κίνηση αναγκαία αλλά και με προοπτική για τους πολίτες, γιατί όπως θυμάστε και το πρόσφατο περιστατικό σε μαγαζί στο κέντρο της Λιβαδειάς, όπως και κρούσματα κλοπής σε σπίτια συμπατριωτών μας που βρίσκονται μόνιμα στην Ελλάδα και δεν μπορούν να τα προστατεύσουν όλα αυτά ήρθε η ώρα να πάρουν το δρόμο τους.

Η δημιουργία του Αστυνομικού Τμήματος δεν ήταν ούτε τυχαία αλλά ούτε και μας χαρίστηκε, ήταν κάτι που το διεκδικήσαμε με πολύ αλλά και διαρκή αγώνα, η πρωτοβουλία του Έπαρχου Λιβαδειάς Ηρώδη Νταλιάνη είχε αποτέλεσμα γιατί είχε στόχο και συνέπεια, σε αυτήν την κίνηση παρεμβάσεις γίνανε επανειλημμένος και από τον Πρόεδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε.
Έντονο ήταν το χειροκρότημα που εισέπραξε ο Γενικός Διευθυντής Αστυνομίας Αρτάν Ντιντη ο οποίος ανέφερε την επιθυμία του αυτό το Αστυνομικό Τμήμα στην πορεία να στελεχωθεί στο εκατό της εκατό από ντόπιους ανθρώπους Ελληνικής καταγωγής, έπειτα από αυτή την δήλωση ο κόσμος ζήτησε τον κύριο Ντίντη να τον τιμήσουμε με τον τίτλο του επίτιμου δημότη της επαρχίας Λιβαδειάς, το αίτημα έγινε δεκτό από τον Έπαρχο. (!!!)
Συνεχίζουμε με συνέπεια και ευθύνη για τον τόπο μας για μια Επαρχία που αξίζουμε.
Επαρχία Λιβαδειάς

Το σχόλιο μας: Έχουμε και λέμε:
1) Για τη σύσταση αστυνομικών τμημάτων στην περιοχή της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητα ο πρόεδρος του κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA Χρήστος Κίτσιος ήταν που επί 4 χρόνια, από την ίδρυση του δηλαδή, έτρεχε και έστελνε επιστολές για αυτό το σκοπό. Τώρα που θέλουν να μας επιβάλλουν ότι αγωνίστηκε για αυτό ο Ντούλε, είναι προς τιμήν του που "κατάφερε" κάτι μετά από 13 χρόνια άκαρπης βουλευτικής θητείας;;;
2) Από πότε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Τιράνων Ανδρέας Μάρτος μεταπήδησε από την κοινοβουλευτική ομάδα του Σοσιαλιστικού Κόμματος σε αυτή του ΚΕΑΔ; 
3) Η γελοιότητα που χαρακτηρίζει τελευταία τους αγράμματους έπαρχους της διχόνοιας-ΚΕΑΔ είναι ότι για τις δικές τους ηλιθιότητες επικαλούνται τον... λαό της Επαρχίας τους. Την αρχή έκανε ο Χρήστος Καϊσης όπου συνέταξε επιστολή "κατοίκων της Επαρχίας Αλύκου" οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την κατάργηση του Αλύκου ως διοικητικής μονάδας και την ένωση του με γειτονικές (ελληνικές) επαρχίες. Το άκρον άωτον του τοπικισμού δηλαδή...
Τώρα έχουμε τον λαό της Επαρχίας Λιβαδειάς να... αποθεώνει τον αρχηγό της αλβανικής αστυνομίας Αρτάν Ντίντι τον κομάντο - δολοφόνο του άτυχου Γιώργου Κουλούρη που είχε πέσει θύμα λεωφορειοπειρατείας το 1999, όπου το πούλμαν του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στο οποίο επέβαινε βρέθηκε στο Ελπμασάν και εκεί ο αστυνομικός αντί για τον λεωφορειοπειρατή πυροβόλησε και σκότωσε "κατά λάθος" τον Έλληνα επιβάτη. Οι "ασυγκράτητοι" λοιπόν Λιβαδιώτες ήθελαν ως επίτιμο συνδημότη τους τον κομάντο της συμφοράς και ο υψηλού επιπέδου έπαρχος τους δεν τους χάλασε το χατίρι!
Πραγματικά μεγάλη τιμή για την Λιβαδειά να έχει ως επίτιμο δημότη έναν αμετανόητο φονιά... Δυστυχώς έχουμε χάσει κάθε μέτρο αξιοπρέπειας. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν μας σέβονται οι τουρκαλβανοί και μας έχουν για σφαλιάρες...


Δημιουργήθηκε το 1ο Αστυνομικό Τμήμα στην Βόρειο Ήπειρο

Παραθέτουμε επίσης
 Ανακοίνωση του Έπαρχου Άνω Δερόπολης
Το Σάββατο στις 31 Μαϊου έγιναν τα εγκαίνια του Αστυνομικού Τμήματος στους Γεωργουτσάτες. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Σαϊμίρ Ταχίρι, ο Γενικός Διευθυντής της Αστυνομίας της Αλβανίας κ. Αρτάν Ντίντι,εκπρόσωποι από την Αστυνομία της Περιφέρειας Αργυροκάστρου, η Περιφερειαρχής Αργυροκάστρου κα Ζαϊμίρα Ράμι,από την Διεύθυνση Παιδείας Αργυροκάστρου η κα. Λιντίτα Ρόβα, ο έπαρχος Άνω Δρόπολης κ.Χρήστος Ντούτσης, οι βουλευτές κ.Βαγκέλης Τάβος, κ.Αναστάς Αγκέλη, επιχειρηματίες της περιοχής όπως ο κ.Κώστας Σωτήρης,τοπικοί φορείς ,πλήθος κόσμου και διάφοροι τηλεοπτικοί σταθμοί.
Έπειτα από την διαβεβαίωση του Υπουργού κ.Ταχίρι και των εκπροσώπων της Αστυνομίας ευελπιστούμε πως πλέον οι κλοπές και οι διαρρήξεις στην περιοχής μας θα μειωθούν αισθητά και οι κάτοικοι θα αισθάνονται πιο ασφαλείς.

1 σχόλιο:

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.