Σελίδες

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ανοιχτή επιστολή του προέδρου της Ένωσης Βορειοηπειρωτών Κύπρου Αλέξανδρου Ζιούλη, στον Ε. Ντούλε


Ανοιχτή επιστολή προς κ. Ευάγγελο Ντούλε, 
Πρόεδρο ΚΕΑΔ. 

Αγαπητέ Βαγγέλη,

Έπρεπε ήδη να είχες παραιτηθεί εδώ και καιρό από αντιπρόεδρος της αλβανικού Κ(υ)νοβουλίου για λόγους αξιοπρέπειας! 

Η κυβέρνηση και ο "πολιτικός" κόσμος της Αλβανίας, απέδειξε οτι αποτελείται απο ύαινες, απόγονοι των κομουνιστοεθνικιστών & ισλαμικοφασιστών που τους ενώνει το μίσος για τον γηγενή Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. 

Είναι πασιφανές ότι την Χιμάρα και όλον τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, τα βλέπουν ως εύκολη λεία και σκοπό έχουν να τα κατασπαράξουν εδαφικά, πολιτισμικά, δημογραφικά και οικονομικά. 

Μια κρυφή εθνική κάθαρση. Το κάθε λεπτό της παραμονής σου στην θέση του αντιπροέδρου, νομιμοποιεί τα εγκλήματα τους και σε καθιστούν συνένοχο. Χάσαμε μια μάχη (βοήθησαν και 3-4 εφιάλτες). 

Είναι η ώρα που επιβάλλεται να χαράξεις μια νέα στρατηγική για την επιβίωση του Ελληνισμού στα πατρογονικά μας εδάφη. Μπορούμε να κάνουνε συμμαχίες με όλα τα ευρωπαϊκά κράτη για VETO στο άνοιγμα των κεφαλαίων την Αλβανίας στις διαπραγματεύσεις της με την ΕΕ. αλλά και με όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου. 

Δείξε ότι δεν είσαι απλά ένας βουλευτής και ότι θα φανείς αντάξιος της ιστορίας και υπερασπιστής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά προπάντων της επιβίωσης του Ελληνισμού στα πατρώα εδάφη. 

Αλέξανδρος Ζιούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.