Σελίδες

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκλονιστική επιστολή Βορειο-Ηπειρώτισσας Φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προς καθηγητή της όπου διεκτραγωδεί γιατί “εξαφάνισαν” τη Βόρειο Ήπειρο ανθέλληνες!

Αλλά επιμένει να ελπίζει ότι ο ΑΕΤΟΣ της ηρωϊκής Β.Ηπείρου θα ξαναπετάξει!-ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Η…A.K.  
προς τον καθηγητή της: 

“Αχ , αμάρτησα Δάσκαλε μου.. με συνεπήρε το Ευαγγέλιο Σας! Ξεδιπλώνετε με αποδείξεις και ονόματα το μεγαλείο της ουτοπίας, του θεάματος, του χρήματος, της ηδονοβλεψίας της απληστίας, του θώκου, των πολύπλευρων συμφορών της παγκοσμιοποίησης, τις 10 εντολές του Ευαγγελίου όπου καταπατήθηκαν, κακοποιήθηκαν, υποβαθμίστηκαν, κατακρεουργήθηκαν.


Είτε από τον δημοσιογραφίσκο της αράδας, είτε από τον αναγνώστη, τον αρχισυντάκτη, τον διευθυντή, το κόμμα, τους αληταράδες της TV. 
Η κοινωνία μας έγινε απρόσιτη, αδιάφορη για το ποιοτικό, για το γνήσιο,για το ανόθευτο. Η απληστία της σύγχρονης κοινωνίας σαν δεύτερη Λερναία Ύδρα αποκεφαλίζει την ΑΛΉΘΕΙΑ ... όπως έχει... γνήσια, σκληρή, ακλόνητη, περήφανη! 

Φυσικά πολλοί σκιάζονται την οντότητα αυτή, σαν ο διάβολος το λιβάνι, την Τίμια Κάρα λίγη έχουν το θάρρος και θράσος - αν θέλετε- να την ανυψώνουν στα Ουράνια. Δίχως να θέλω να σας κολακεύσω Δάσκαλε, Εσείς ανήκετε στην Ελίτ αυτού του κύκλου!!! 

- Εδώ... στη Βόρειο Ήπειρο Δάσκαλε μου, υπάρχει ένας ακήρυχτος πόλεμος... πολλοί δεν το κατανοούν...δεν θέλουν να το κατανοήσουν... 

Έτσι τους βολεύει... η καρέκλα τους πάνω απ’ όλα, όσοι σηκώνουν κεφάλι τους το κόβουν ως σύγχρονοι δήμιοι –εδώ- Δάσκαλε μου. Ο Χότζα ακόμη ζει και βασιλεύει!

Τον μνημονεύουν τα αδέλφια του οι επίορκοι του Ελληνισμού. Ε, ναι επίορκοι είναι οι εκπρόσωποι μας... τι να λέμε ψέματα ... Καθίκια είναι. 

Μας κατάντησαν για δεύτερη φορά- αν και σε καιρούς Δημοκρατίας- υπόδουλους, δίχως φωνή, ΟΛΟΙ, δεν βγάζω κανέναν από το ‘’πάρτι’’ της διαφθοράς. 

Μας πονάει δεν αντιλέγω... ακόμη όμως βρισκόμαστε σε χειμερία νάρκη,υπνοβατούμε, κρυμμένοι πίσω από τα μικροσυμφέροντα μας, ΟΛΟΙ... 
Ζούμε εδώ, στα Άγια χώματα των προγόνων μας, των ηρώων μας, ως ανάξιοι κληρονόμοι! 

Η παγκοσμιοποίηση αγκάλιασε και το λαό μας ... από βοσκοί γινήκαν ηθικοί αυτουργοί προδίδοντας τα ιερά και όσια της ψυχής τους, της ζωής τους, της ίδιας τους της οικογένειας του λέγεται Β. ΉΠΕΙΡΟΣ

Έχω μεγάλη ΛΊΣΤΑ ονομάτων και λέω σιγά –σιγά να τα βγάλω στη φόρα ...Η ώρα ζυγώνει , οι αποδείξεις αρχίζουν να ξεδιπλώνονται ... αργά αλλά σταθερά ! 

Μας κατάκλεψαν, μας ξεπούλησαν Δάσκαλε, ακόμη και την πίστη μας εξαγόρασαν οι ιερόσυλοι, οι ραδιούργοι... 
Πως να πιστέψουμε; Απ’ τη στιγμή όπου οι ίδιοι οι κληρικοί της περιοχής είναι ζωντανό παράδειγμα κοινού εγκληματία, κλέφτη ,ψεύτη, και ένα σωρό άλλα επίθετα ... δεν είναι της ώρας να αναφερθούν περαιτέρω χαρακτηρισμοί ...σας κάλυψα! 

Τα φτερά του Αετού μας περήφανα ακλόνητα θέλουν ξανά να 
πετάξουν, νοιώθουν όμως εγκλωβισμένα στη Γη, βλέπουν το κενό να τους ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ τη δύναμη, τα όνειρα, την αγάπη, ...το αύριο! 

Το μέλλον είναι μπροστά, θα πετάξει ο ΑΕΤΌΣ μας ψηλά ; Η ιστορία θα το δείξει! 

Με σεβασμό και πατριωτικούς χαιρετισμούς 
A.K.

1 σχόλιο:

  1. mia koinonia pou ekprosopite apo skoupidia pou anakiklononte se ti mporei na elpizei;
    kai o aetos thelei katharo aera. mesa se tosi bromia pos na epibiosei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.