Σελίδες

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η ελληνική δικαιοσύνη ανέλαβε να συνεχίσει την αλβανική δίωξη κατά στελέχους της Χρυσής Αυγής για το μνημόσυνο του Αρ. Γκούμα!!!

Αλβανοί και Χούντα Σαμαρά συνεχίζουν τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής
Αλβανοί και χούντα Σαμαρά συνεχίζουν τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Όποιος θεωρούσε τα όσα αισχρά διαδραματίστηκαν προσφάτως στο Μελιγαλά ως την κορωνίδα του αντεθνικού ρόλου της μασονοδεξιάς, θα εκπλαγεί με την είδηση πως η Χούντα Σαμαρά συνδράμει το αλβανικό κράτος στην απόδοση κατηγοριών εις βάρος του συναγωνιστή Χριστόφορου Τσάγκα!

Συγκεκριμένα, ο συναγωνιστής Τσάγκας έλαβε κλήση από την ανακρίτρια του 10ου τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου να παράσχει ανωμοτί εξηγήσεις και να λάβει γνώση των σχετικών εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Vlore Αλβανίας (κατεχόμενη Αυλώνα), σχετικά με την τέλεση "αξιόποινων πράξεων", όπως προβλέπονται από τον αλβανικό Ποινικό Κώδικα. Συγκεκριμένα του αποδίδεται η κατηγορία της διέγερσης εθνοτικού μίσους.

Οι «αξιόποινες πράξεις» αφορούν την παρουσία του συναγωνιστή Τσάγκα και κλιμακίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, στο μνημόσυνο το οποίο τελέστηκε στις 11 Αυγούστου 2013 στη κατεχόμενη Χιμάρα, προς Τιμή του Εθνομάρτυρα και αγρίως δολοφονηθέντα από Αλβανούς παρακρατικούς Αριστοτέλη Γκούμα.


Στο κοιμητήριο της Χιμάρας και με την άδεια της οικογένειας του Εθνομάρτυρος Γκούμα, ο συναγωνιστής Τσάγκας είχε εκφωνήσει ομιλία, συναγωνιστές από Βόρειο Ήπειρο και Ιωάννινα κατέθεσαν στεφάνια, ενώ η σεμνή Τελετή είχε λάβει τέλος με την ιαχή «Αθάνατος» και τον Εθνικό μας Ύμνο.


Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η οικογένεια Γκούμα έχει εκφράσει τη σφοδρή δυσαρέσκειά της τόσο για τις μεθοδεύσεις της αλβανικής κυβέρνησης, καθώς ο δράστης της δολοφονίας Γκούμα κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος, όσο και για την φαιδρή στάση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία αδιαφορεί προκλητικά και αρνείται να συνδράμει, απαιτώντας δικαιοσύνη από την αλβανική πλευρά.

Αντί αυτού, το αντεθνικό Καθεστώς Σαμαρά παραστέκεται στο ανθελληνικό παραλήρημα των Αλβανών, οι οποίοι στράφηκαν κατά της Χρυσής Αυγής διότι ακριβώς, έπραξε το αυτονόητο: συμπαρίσταται εμπράκτως στους Βορειοηπειρώτες αδερφούς μας!
Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του αντεθνικού χαρακτήρα της Χούντας Σαμαρά, της πατριδοκάπηλης ΝΔ και φυσικά της συνεπούς στάσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη:

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.