Σελίδες

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Συναντήσεις του προέδρου της ΕΕΜΜ Χρήστου Κίτσιου με στελέχη του κόμματος στην Άνω Δρόπολη

438Αλλεπάλληλες συναντήσεις με μέλη  και ηγετικά στελέχη του Κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» πραγματοποιεί αυτό το διάστημα ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Κίτσιος.
Την Κυριακή που μόλις πέρασε βρέθηκε στην Άνω Δερόπολη όπου παρουσία του αντιπροέδρου κ.Δημήτρη Κώτσια και το μέλος του προεδρείου Γιώργο Λιουλεμέ και άλλων μελών διευκρίνισε την απόφαση του προεδρείου ώστε στο εξής το Κόμμα θα ποντάρει στη Συμμαχία των Ελλήνων και θα διευρύνει τις γραμμές του μέσω ουσιαστικών δημοκρατικών διαδικασιών, για να προκύψει ένα ηγετικό σχήμα ευέλικτο, μαχητικό και αποδοτικό.
Στην Άνω Δερόπολη οι οργανώσεις του κόμματος άρχισαν να κινούνται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, τόνισε ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Κώτσιας και υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς Βορειοηπειρώτες να ενταχτούν στο δικό μας εγχείρημα. Κάτι τέτοιο φαίνεται και στην προσέγγιση μελών του δημοτικού συμβουλίου σε δικές μας μαζώξεις και η θετική τους εκτίμηση για τις ξεκάθαρες στάσεις της ηγεσίας του κόμματός μας στα εθνικά θέματα και κυρίως στα καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων μας.
"Γι’ αυτό το λόγο", τόνισε ο πρόεδρος του Κόμματος, "πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας να αναβαθμίσουμε τον εθνικό αυτό φορέα σε πρώτη πολιτική δύναμη στις επικείμενες τοπικές εκλογές, που κατά την άποψη όλων μας είναι πολύ σημαντικές για τις τύχες του τόπου μας. 
Σας διαβεβαιώνω ότι σήμερα πείστηκαν και οι πιο δύσπιστοι ότι ο Ελληνισμός χρειάζεται ξεκάθαρη πολιτική γραμμή που αγγίζει άμεσα την επίλυση των προβλημάτων και όχι τη διατήρηση της  ηγετικής εικόνας προσώπων και ομάδων, χρειάζεται την πραγματική συμμαχία μεταξύ του και όχι την παραστατική, που καθήλωσε όλα αυτά τα χρόνια τον τόπο μας".
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                             
30 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.