Σελίδες

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση του κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA στην Λιβαδειά Αγίων Σαράντα

443 Οι εσωκομματικές διαδικασίες και η διευκρίνηση των πρόσφατων διεργασιών σχετικά με την επίτευξη της Συμμαχίας των Ελλήνων, ήταν τα δύο σημαντικά θέματα που συζήτησαν  σύμβουλοι και κομματικοί εκπρόσωποι της περιοχής της Λιβαδειάς με επιτελείο του προεδρείου του Κόμματος των Ελλήνων που ηγούνταν ο ίδιος ο πρόεδρος κ. Χρήστος Κίτσιος.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του κόμματος και των νέων εκλογών που επιβάλλει το Καταστατικό, ξεκίνησαν οι επαφές με τα μέλη του κόμματος σε κάθε χωριό και συνοικία. Όσο ποτέ άλλη φορά τα μέλη του κόμματος αλλά και η πλειοψηφία των Ελλήνων αναζητούν εξηγήσεις σχετικά με τις λύσεις που προτείνουν οι εθνικοί φορείς όπως είναι η οργάνωση της Ομόνοιας και το Κόμμα των Ελλήνων, για την τοπική αυτοδιοίκηση μετά την πρόσφατη μεταρρύθμιση, για το θέμα της συμμετοχής των Ελλήνων στην τοπική και κεντρική συγκυβέρνηση, για τα θέματα της ανάπτυξης και της απασχόλησης, για την ασφάλεια, για τις ιδιοκτησίες κλπ.



Επειδή το Κόμμα των Ελλήνων από την ίδρυσή του είχε ξεκάθαρη τη θέση του για όλα αυτά τα θέματα, δε διστάζει τώρα να έρθει σε διάλογο με τους πολίτες και να καταθέσει εκ νέου τις ωφέλιμες προτάσεις του τις οποίες ενστερνίζεται πρόσφατα και η οργάνωση της Ομόνοιας, τόνισε στη συνάντηση ο πρόεδρος του Κόμματος κ. Κίτσιος.
Στον αγώνα αυτό διεκδικούμε την αληθινή συμμαχία των Ελλήνων, γι’ αυτό και εντείνουμε τις επαφές μας στα πλαίσια της Ομόνοιας για να καταλήξουμε από κοινού σε έναν ωφέλιμο για όλους τους Έλληνες συμβιβασμό. Κάθε προσπάθεια επιτήδειων να παρερμηνεύσουν αυτή την καλοπροαίρετη βούλησή μας, θα πέσει στο κενό γιατί το Κόμμα των Ελλήνων είναι μια ιδέα που δε φθείρεται τόσο εύκολα.

Τα τελευταία αποκαρδιωτικά για τη μειονότητα γεγονότα της κυβερνητικής συμμαχίας στην οποία συμμετέχει και το ΚΕΑΔ, που οδήγησαν και σε παραίτηση υφυπουργού, επιβεβαιώνει την ορθότητα των προτάσεων του Κόμματος των Ελλήνων που από τις αρχές κατέθεσε το πλαίσιο των αιτημάτων της μειονότητας προς την κυβέρνηση και όχι την εξασφάλιση κυβερνητικών θέσεων των κυκλωμάτων. Η ποσοστιαία συμμετοχή με αξιοκρατικά και όχι πολιτικά κριτήρια είναι μονόδρομος και λυτρωτική για τις σχέσεις μειονότητας με το κράτος.Και αυτό ρυθμίζεται με ειδικό νόμο στη βουλή και όχι με κούφιες  πολυλογίες.
Αυτά ειπώθηκαν στη συνάντηση  της Κυριακής που μόλις πέρασε στη Λιβαδειά. Θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συναντήσεις.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΕΕΜΜ            

Άγιοι  Σαράντα  13/10/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.