Σελίδες

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση προέδρου ΕΕΜΜ Χρήστου Κίτσιου με τον Έλληνα Υπουργό Υγείας Π. Κουρουμπλή

457 Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας της Ελλάδας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων κ. Χρήστος Κίτσιος. 

Στο θερμό αυτό συναπάντημα εκτός από τις ευχές οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις ειδικά για τα διαχρονικά θέματα υγείας, πρόνοιας  και συνταξιοδότησης των υπερήλικων Βορειοηπειρωτών καθώς αναφέρθηκαν και στους προβληματισμούς που απασχολούν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους εναπομείναντες, όπως τα θέματα παιδείας, ιδιοκτησιών, ασφάλειας και εργασίας. 

Εκ μέρους του, ο υπουργός κ. Παναγιώτης  Κουρουμπλής δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει στην ελληνική κυβέρνηση τα θέματα που ανήκουν στη δική του αρμοδιότητα και θα  συνεργαστεί με τον υπουργό Εργασίας κ. Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα των συντάξεων των υπερήλικων.

Ο κ. Κίτσιος εκ μέρους του τον διαβεβαίωσε ότι το Κόμμα των Ελλήνων «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» θα εξακολουθεί να  αγωνίζεται  όπως συνήθως για την προβολή και προώθηση από πολιτική άποψη των συσσωρευμένων προβλημάτων του Ελληνισμού στην Αλβανία  και κυρίως θα συμβάλλει εποικοδομητικά στον δημοκρατικό διάλογο για  την ενότητα στους κόλπους της ομογένειας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΜΜ

Άγιοι Σαράντα 03.02.2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.