Σελίδες

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Αποκαλυπτήρια "Οδού Αρμενίας και Εθνοδιδασκάλου Χρήστου Β. Καλυβά" στη Δρόβιανη


H Βασιλική και ο Βασίλειος Καλυβάς και οι οικογένειες μας ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας Δροβιανίτες, που μας τίμησαν στο μνημόσυνο των αγαπημένων μας γονέων και στα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης πλάκας "Οδός Αρμενίας και Εθνοδιδασκάλου Χρήστου Β. Καλυβά".
Επίσης ευχαριστούμε τους σεβαστούς μας πατέρες Χαράλαμπο από την Κέρκυρα και Διονύσιο από το Αργυρόκαστρο, τον Γενικό Πρόεδρο της Ομόνοιας Λεωνίδα Παππά, τον πρόεδρο του κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA Χρήστο Κίτσιο, τον πολιτευτής της Ομόνοιας Ανδρέα Μήτσιο, τον συγγραφέα Σπύρο Χρήστο, τον υποψήφιο Δήμαρχο για τον Δήμο της Φοινίκης Λεωνίδα Χρήστο και όλους εσάς που από μακρυά μας στείλατε μηνύματα συμπαράστασης γι' αυτή την ημέρα.

Κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή για όλους τους Δροβιανίτες που μας κοιτούν από ψιλά, κάναμε τα αποκαλυπτήρια της πλάκας η οποία ήταν σκεπασμένη με τη γαλανόλευκη, ψάλλαμε τον Ελληνικό Ύμνο. 
Τα αποκαλυπτήρια έκαναν ως εκπρόσωποι τριών γενεών ο κ. Παύλος Ζώτος, συνταξιούχος δάσκαλος - εκκλησιαστικός επίτροπος, η κυρία Άννα Τάτση, νοσοκόμα - εκπρόσωπος Νεολαίας Δροβιανιτών και ο Χρήστος Καλυβάς ο νεότερος, μαθητής τρίτης δημοτικού στους Άγιους Σαράντα.



από το προφίλ facebook του κ. Βασίλη Καλυβά





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.