Σελίδες

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Αποκλειστικό της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ: Στην Αθήνα ο "Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς" (UCC)!

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες μετά την επιβεβαίωση πληροφορίας που θέλει μέλη του αποκαλούμενού στρατού Τσαμουριάς (UCC/Ushtria Clirimtare e Camerise) να έχουν δραστηριοποιηθεί στην χώρα μας.
Πρόκειται για τέσσερις ομάδες 150 ατόμων η καθεμία, που στρατολογεί νέα μέλη μεταξύ των αλβανών λαθρομεταναστών, πλησιάζοντάς τους στα καφενεία που διατηρούν συμπατριώτες τους κυρίως στην περιοχή της Αχαρνών ή μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Στελέχη του UCC έχουν εντοπιστεί και στην Ήπειρο και στην Δυτική Μακεδονία, όπου σύμφωνα με αστυνομικές αρχές, έχουν δημιουργήσει κρύπτες οπλισμού.
Τρεις φορές στο παρελθόν έχουν ανακαλυφθεί τέτοιες κρύπτες, με σημαντικό υλικό, το οποίο ήταν συσκευασμένο και κρυμμένο στα Ιωάννινα, την Καστοριά και το πιο ανησυχητικό, στον Κολωνό.

Ειδικότερα, μετά από έφοδο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε μονοκατοικία, βρέθηκαν 15 τυφέκια τύπου ΑΚ-74, καλάσνικοφ, κοινοί πυροκροτητές χειροβομβίδων, 30.845 φυσίγγια πολεμικών όπλων διαφόρων διαμετρημάτων και πέντε συσκευασίες εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ.
Από έρευνα που έγινε σε άλλο σπίτι στην πλατεία Αττικής, εντοπίσθηκαν τυφέκια τύπου Μάνλιχ και πολλά υπο-πολυβόλα που εκτιμάται ότι προέρχονται από την Βοσνία.
Στην έκθεση που συνέταξαν υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, αναγράφονται τουλάχιστον 500 πρόσωπα αλβανικής υπηκοότητας, τα οποία παρακολουθούνται καθώς φαίνεται ότι εμπλέκονται σε τρομοκρατικές οργανώσεις και εγκληματικές δραστηριότητες.

Τα μέλη του δικτύου λαμβάνουν τακτικά εμβάσματα από αλβανούς που ζουν στην Ελβετία, ενώ διαθέτουν πλήθος καρτοκινητών.
Μάλιστα, αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκε σχετικά ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, που θεώρησε την έκθεση «τραβηγμένη και κινδυνολογική», παρά το πλήθος των στοιχείων που του παρουσίασαν οι συντάκτες της.
Οι τελευταίοι δεν απέκλεισαν κατά την επαφή που είχαν με τον Δένδια και την πιθανότητα προβοκάτσιας από ξένα κέντρα αποσταθεροποίησης, με απώτερο στόχο να προ-κληθεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την «διωκόμενη από τους Έλληνες αλβανική μειονότητα».
Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι τυχαία η προκλητική δήλωση του προέδρου του κόμματος των Τσάμηδων PDIU Σπε-τίμ Ιντρίζ ότι «σύντομα θα έχουμε και Τσάμη αντιπρόεδρο στην Βουλή της Ελλάδας».

Ήδη, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, αντιπροσωπεία αλβανικών οργανώσεων έχει επισκεφτεί την αναπληρώτρια υπουργό Εσωτερικών Τασία Χριστοδουλοπούλου και έχει θέσει θέμα επαναχορήγησης της Ελληνικής υπηκοότητας στους Τσάμηδες, που την απώλεσαν φεύγοντας από την χώρα μας, κυνηγημένοι από τις δυνάμεις του Ζέρβα, για τις σφαγές που έκαναν σε βάρος των Ελλήνων της Ηπείρου.
Οι Τσάμηδες υποστηρίζουν ότι πρέπει να δοθεί η υπηκοότητα και στους απογόνους τους.
Συνολικά, αν γίνει δεκτό το αίτημά τους, 300.000 ανθέλληνες θα ελληνοποιηθούν και θα γίνει πραγματικότητα η δήλωση – πρόβλεψη του Ιντρίζ.

Γ. ΦΡΑΓΚΟΣ

www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.