Σελίδες

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

1940, 2004, 2015... Οι Έλληνες γράφουν ιστορία μόνο με ΟΧΙ


Ο Ελληνικός λαός με όλα τα στραβά του στη σημερινή εποχή απέδειξε σήμερα 5 Ιουλίου 2015 ότι είναι πραγματικός συνεχιστής των Ελλήνων των Θερμοπυλών, του 1821 και του Βορειοηπειρωτικού Έπους. Με ένα συντριπτικό ποσοστό που ξεπερνά το 61% ψήφισε ΟΧΙ στην πρόταση των δανειστών και κατ' επέκταση στην πολιτική υποδούλωσης και ταπείνωσης που ακολουθεί από το 2015 η τρόικα (Διεθνές Νομισματικού Ταμείου, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) απέναντι στην πατρίδα μας. 

Παράλληλα έστειλε ένα εκκοφαντικό μήνυμα απαξίωσης στους νταβατζήδες της κοινωνίας, τους εργολάβους - ιδιοκτήτες ιδιωτικών ΜΜΕ που συντάχθηκαν όλοι υπέρ του "Ναι", ακολουθώντας μία τακτική απροκάλυπτης τρομοκράτηση του ελληνικού λαού καθώς.
Οι Έλληνες επίσης έφτυσαν κατάμουτρα και τους βρυκόλακες της πολιτικής, όλους τους εν ζωή πρώην πρωθυπουργούς που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση και οι οποίοι είχαν το θράσος να υποδείξουν την τελευταία εβδομάδα μέσω διαγγελμάτων στον ελληνικό λαό τι να ψηφίσει. 

Το ΟΧΙ πιστεύουμε ότι όχι μόνο δεν θα σημάνει καταστροφή για την Ελλάδα αλλά θα γράψει ιστορία για όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο αλλαζόντας την ιστορία της με την αλληλεγγύη και την κατανόηση που θα δείχνουν πλέον οι λαοί των κρατών της γηραιάς ηπείρου μεταξύ τους.

Ήδη από το μεσημέρι της Κυριακής οι ηγέτες της Γαλλίας και της Ιταλίας Ολάντ και Ρέντσι καταλαβαίνοντας το κλίμα άρχισαν να δηλώνουν ότι "ακόμα και ΟΧΙ να ψηφίσουν οι Έλληνες δεν πρέπει να βγουν από την ευρωζώνη και να τους βοηθήσουμε στις διαπραγματεύσεις".
Αίσθηση προκάλεσαν και οι δηλώσεις του διευθυντή της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας Γενς Βάιντμαν ότι ενδεχόμενο Grexit θα στοίχιζε απώλειες 14,4 δισεκατομμυρίων ευρώ στον γερμανικό προϋπολογισμό.
Επίσης η Λαγκάρντ του ΔΝΤ είπε ότι η Ελλάδα ότι και αν ψηφίσει ο λαός της θα παραμείνει στο Ταμείο και ο Κερέ της ΕΚΤ επεσήμανε πως εάν χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα, θα κάνουμε περισσότερα. Θα βρούμε τα απαραίτητα εργαλεία.

Οι χρυσές σελίδες της ελληνικής ιστορίας γράφτηκαν με ΟΧΙ. 
Από το Μολών Λαβέ του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες το 480 π.Χ., την αντίσταση του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου ΙΑ του Παλαιολόγου στην Κωνσταντινούπολη το 1453 έως το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά και του Ελληνικού Στρατού στη Βόρειο Ήπειρο το 1940 και του Τάσσου Παπαδόπουλου στο σχέδιο Ανάν το 2004.
Από σήμερα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υπό τον Αλέξη Τσίπρα πρέπει να αξιοποιήσει το ΟΧΙ του ελληνικού ως ισχυρό όπλο έναντι της ληστρικής πολιτικής των εταίρων. 


(Η φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς στην πλατεία Συντάγματος για το ΟΧΙ των Ελλήνων το βράδυ της 5ης Ιουλίου 2015)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.