Σελίδες

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

SMarkos: Σκάνδαλο στα Τίρανα, ο Έλληνας πρέσβης συνεργάζεται με τους αλβανούς ολιγάρχες



"Προδομένος λαός"

Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, αγοράζει βίλα, για τον πρέσβη στα Τίρανα, στην Αλβανία, από τους ολιγαρχικούς, οι οποίοι αρπάζουν τη γη και την περιουσία των κατοίκων της Χιμάρας.


Το αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι TV Klan, που ανήκει στον πιο ισχυρό ολιγάρχη στην Αλβανία, τον Σαμίρ Mάνε, πήρε συνέντευξη από τον Έλληνα πρέσβη στα Τίρανα Λεωνίδα Ροκανά με την ευκαιρία των Χριστουγέννων.

Η συνέντευξη διεξάγεται στο σπίτι του Έλληνα πρέσβη στα Τίρανα, για το οποίο ο κ. Ροκανάς αισθάνθηκε ευτυχής και τυχερός που ζει σε ένα τέτοιο σπίτι γεμάτο κοσμήματα και πίνακες ζωγραφικής.

Αλλά όπως έχουμε πει, ο Έλληνας πρέσβης, ούτε νοιάζεται για την λεηλασία του λαού της Χιμάρας, των Αγίων Σαράντα και όλης της Βορείου Ηπείρου από ολιγάρχες Αλβανούς, επειδή υπάρχει μια σύγκρουση συμφερόντων: 
Το σπίτι που αγόρασε το ελληνικό ΥΠΕΞ για τον πρέσβη στα Τίρανα, πωλήθηκε από τον ολιγαρχικό Σαμίρ Μανέ 600 - 700.000 € (πηγές κάνουν λόγο για  1.000.000 €).

Όπως γνωρίζουμε, ο  Σαμίρ Mάνε είναι από τους ολιγαρχικούς που υποστηρίχθηκαν από τον Σαλί Μπερίσα και τον Έντι Ράμα, να χτίσουν τουριστικά θέρετρα με 1 ευρώ, πάνω στην περιουσία του λαού της Χιμάρας

Σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, η εταιρεία του δισεκατομμυριούχου Σαμίρ Μάνε, έχει κατασκευάσει περίπου 100 βίλες στο κέντρο "Rolling Hills" στα περίχωρα των Τιράνων, ενώ οι αγοραστές τους, είναι όλοι διεφθαρμένοι πολιτικοί και οι κυβερνητικοί της Αλβανίας. 

smarkos.blogspot.al


Το σχόλιο μας: Κατά τ' άλλα περιμένουμε βοήθεια από τη μητέρα Ελλάδα... και μετά ξυπνήσαμε... Κούνια που μας κούναγε! 
Κάποιοι καλοθελητές θα μιλήσουν για σενάρια. "Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά" λέει μία παροιμία. Και το γεγονός ότι η Ελληνική Πρεσβεία έχει πιει το "αμίλητο νερό" για όλο αυτό το όργιο καταπάτησης της ιδιοκτησίας των Ελλήνων στην Βόρειο Ήπειρο βγάζει από μόνο του πολύ καπνό... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.