Σελίδες

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πάτρα ο 19χρονος Βορειοηπειρώτης Νεκτάριος Τσάκουλης

Θρήνος στην Πάτρα για τον 19χρονο Βορειοηπειρώτη Νεκτάριο Τσάκουλη που έχασε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου την ζωή του σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που είχε στη περιοχή της Ανθούπολης, στην οδό Πανεπιστημίου στην διασταύρωση με την Μαρτελάου. 
Ο νεαρός Νεκτάριος, με καταγωγή από το χωριό Αρδάσοβα Αγίων Σαράντα, οδηγούσε ένα δίκυκλο, έχοντας μαζί του έναν φίλο του. Για άγνωστη, όμως μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, τόσο αυτός, όσο και ο συνεπιβάτης του.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τους δύο τραυματίες, όμως στη συνέχεια ο Νεκτάριος Τσάκουλης δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο φίλος του άτυχου 19χρονου οδηγού του δικύκλου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ η είδηση έγινε γρήγορα γνωστή βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του νεαρού, αλλά και την συνοικία του Ζαβλανίου στην οποία διέμενε. 
Ο Νεκτάριος Τσάκουλης έρχεται για να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων που έχουν χάσει την ζωή τους στους δρόμους της πόλης από τροχαίο. 

Πένθος για το αχαϊκό ποδόσφαιρο
Θρήνος στην Πατρινή κοινωνία για τον νεαρό Νεκτάριο Τσάκουλη (pic) Η είδηση βύθισε στον θρήνο την συνοικία όπου μεγάλωσε, το Ζαβλάνι, αλλά και την ομάδα του Αίαντα Ανθούπολης στην οποία αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας. 

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η τοπική κοινωνία της Πάτρας θρηνεί τον χαμό ενός νέου παιδιού που είχε πολλά να δώσει, ενώ οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν το θλιβερό μαντάτο.
Τα μηνύματα συμπαράστασης στο facebook από τους φίλους του, τους συμπαίκτες του και όσους τον γνώριζαν από κοντά, είναι δεκάδες, ενώ η ΕΠΣΑ, το σωματείο του ο Αίαντας και ο ΣΕΠΑ εξέδωσαν ανακοίνωση, εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νεκτάριου Τσάκουλη.

με πληροφορίες από  patrasevents.gr

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες διέφυγε τον κίνδυνο ο έτερος επιβάτης του δικύκλου, με καταγωγή από την Φοινίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.