Σελίδες

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Αυτή είναι η Χιμάρα: Τα Ελληνόπουλα πήραν στο κυνήγι προκλητικούς αλβανούς στην Απέλιστρα!

Υπάρχουν τελικά και μερικά αυθόρμητα περιστατικά που έρχονται να μας δείξουν ότι η φλόγα του Ελληνισμού παραμένει αναμένη στις καρδιές κάποιων νέων Βορειοηπειρωτών και ότι η ελπίδα δεν έχει σβήσει. Κάποια περιστατικά που δεν ελέγχονται από πολιτικές σκοπιμότητες και ευκαιριακές λυκο-συμμαχίες.

Τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη 18 Αυγούστου λάμβανε χώρα πάρτι με DJ σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ στην παραλία Απέλιστρα, στο Λιβάδι της Χιμάρας. 
Όταν τελείωσε το πρόγραμμα μία γυναίκα DJ πήρε την απόφαση - άγνωστο αν έγινε μετά από παραγγελία - να παίξει ένα αλβανικό εθνικιστικό τραγούδι.
Περίπου δέκα με δεκαπέντε αλβανοί που βρίσκονταν στον χώρο άρχισαν να κινούνται έντονα στον ρυθμό του τραγουδιού και στη συνέχεια να κάνουν την γνωστή χειρονομία του "αετού" ή καλύτερα της "πεταλούδας", όπως προτιμάμε να την χαρακτηρίζουμε.

Στο σημείο ήταν όμως παρόντες εκείνη την ώρα δεκάδες νέοι της Χιμάρας οι οποίοι αντέδρασαν, ζητώντας από τους αλβανούς τουρίστες να σταματήσουν τις χειρονομίες. 
Αυτοί όμως όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά συνέχισαν περισσότερο την προκλητική τους συμπεριφορά, αρχίζοντας να βρίζουν τα Χιμαριωτόπουλα.

Οι νέοι της Χιμάρας δεν άφησαν αναπάντητες τις προκλήσεις και μετά από έντονες λογομαχίες ήρθαν στα χέρια με τους αλβανο-τουρίστες.
Οι εθνικιστές αλβανοί δεν άργησαν να τραπούν σε φυγή τρέχοντας όπως όπως στα αυτοκίνητα τους για να επιβιβαστούν σε αυτά και να αποκρυνθούν από την παραλία ώστε να σωθούν, ενώ είχαν αρχίσει να πέφτουν και πέτρες!  
Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία κάνει λόγο επίσης για απόλυση της DJ που έβαλε να παίξει το επίμαχο αλβανικό τραγούδι.

Το γεγονός αυτό μας αποδεικνύει ότι μπορεί οι νέοι της Χιμάρας να κοιτάνε μεν τη διασκέδαση τους αλλά όταν τους θίγεται το εθνικό φιλότιμο και η εθνική ευαισθησία τους, αποδεικνύουν ότι στις φλέβες τους κυλάει το αίμα του Σπυρομήλιου και όλων των αγωνιστών Χιμαραίων των περασμένων αιώνων. 
Ήταν ένα γεγονός με το οποίο τα Χιμαριωτόπουλα έδειξαν ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους προκαλεί μέσα στο σπίτι τους και να προβάλει τον αλβανικό εθνικισμό.

Ήταν μία κίνηση μακρία από τις πολιτικές σκοπιμότητες και τις ευκαιρικές λυκο-συμμαχίες τις οποίες προσπαθούν να επιβάλλουν ως πρότυπα οι πολιτικοί ταγοί του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, όπως έδειξαν στην συγκέντρωση - ντροπή της 14ης Αυγούστου στα Σπήλια.

Τελικά υπάρχει ακόμα ελπίδα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.