Σελίδες

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την 25η Μαρτίου από τον Σύλλογο Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Λευκάδας

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση - ομιλία του Συλλόγου Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Λευκάδας (ΣΥ.ΝΕ.ΒΟ.Λ) στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας, το Σάββατο 25 Μαρτίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Πατέρας Νικηφόρος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Σπύρος Αρβανίτης, αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Γιάννης Λιβιτσάνος και ο Πρόεδρος κ. Σπυρίδων Μανωλίτσης και μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας "οι Σκάροι".

Επίσης παρέστησαν οι δημοσιογράφοι των Lefkas News κ. Μάριος Λάζαρης και με το Fortsa Lefkada κ. Νικόλαος Γαζής. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απέστειλαν ο πρώην Αρχηγός Στρατού Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης, Υπουργός Εθνικής Άμυνας επί κυβέρνησης Πικραμένου και Διδάκτωρ του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και ο Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. Κωνσταντίνος Λάβδας, πρώην Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης και καθηγητής στην έδρα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Φλέτσερ της Μασσαχουσέτης των ΗΠΑ.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο δικηγόρος Αθηνών και γνωστός ποινικολόγος Σταύρος Ν. Γεωργίου. 
Μετά την εκδήλωση ακολούθησε δεξίωση στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας όπου έρευσε άφθονο κρασί χορηγία του Βαγγέλη Μπουτα από την Καρδίτσα και προσφέρθηκε φαγητό προσφορά των μελών και φίλων του ΣΥ.ΝΕ.ΒΟ.Λ. 

Η επιτυχία της εκδήλωσης δίνει κίνητρο και κουράγιο να συνεχίσει ο σύλλογος εκτός από πολιτιστικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες σχετικές με την ιστορική μνήμη και σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας μας. 

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους για την συμμετοχή και την βοήθεια καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή που παρείχαν στην εκδήλωση. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 
ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.