Σελίδες

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

“Είμαστε στο έλεος Αλβανών ληστών” καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού Πλάκα στη Βόρειο Ήπειρο

“Είμαστε στο έλεος Αλβανών ληστών” καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού Πλάκα στη Βόρειο Ήπειρο
Κραυγή απόγνωσης αλλά και ανάθεμα εκτοξεύουν οι κάτοικοι του χωριού Πλάκα στη Βόρειο Ήπειρο όπου μέσα σε 48 ώρες σημειώθηκαν 10 ληστείες σε κατοικημένες οικίες!

Οι πρώτες τρεις ληστείες σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαΐου ενώ οι υπόλοιπες 7 το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαΐου. Οι κάτοικοι νιώθουν τρομοκρατημένοι καθώς όπως καταγγέλλουν “οι ληστές φέρεται να είχαν άριστη πληροφόρηση γύρω από τους στόχους που χτύπησαν καθώς και για τους ένοικους των σπιτιών” αφού “όλα τα περιστατικά σημειώθηκαν σε κατοικημένα σπίτια” την ώρα που οι ίδιοι κοιμόντουσαν, και “ευτυχώς – όπως τονίζουν – δεν ξύπνησαν γιατί τότε οι ληστείες μπορεί να κατέληγαν σε χειρότερες καταστάσεις”.
Βέβαια, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι σε όλα τα σπίτια οι ληστές μπήκαν και έφυγαν χωρίς να κλέψουν τίποτα κάτι που δημιουργεί υποψίες για οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης του Ελληνισμού της περιοχής.
“Δεν θα γίνουμε σκλάβοι στα σπίτια μας» είναι η κραυγή απόγνωσης και αγανάκτησης των λιγοστών κατοίκων που ζουν στο χωριό και όπως λένε, ζουν μέσα στην τρομοκρατία και τον φόβο των Αλβανών κακοποιών, που απ’ ότι φαίνεται δρουν ανενόχλητοι έχοντας ίσως και τις ευλογίες του παρακράτους.
Για το περιστατικό ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες προς το παρών αρκέστηκαν στο να κάνουν 2-3 περιπολίες στο χωριό χωρίς ωστόσο να ερευνήσουν για τυχόν στοιχειά ή αποτυπώματα.
Αξίζει να θυμηθούμε πως λίγο καιρό πριν οι ληστείες είχαν πάρει μορφή επιδημίας στην Δρόπολη όπου σε διάστημα λίγων εβδομάδων είχαν σημειωθεί πάνω από 100 κρούσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.